Een glaasje champagne valt niet te versmaden.  Uiteraard laten we geen kans onbenut om in een leuk kader te kunnen genieten van lekkere bubbels.  Met zichtbaar genoegen vernam ik dan ook, via organisatrice Nancy Catrysse, dat er dit weekend in oostende een heus champagnefestival gepland is.

Geen betere locatie dan de Hippodroom 

Gemakkelijk bereikbaar, op wandelafstand van het centrum en de zeedijk: de Hippodroom is een perfecte locatie om een champagnefestijn te organiseren.  Na enkele mindere jaren en een volledige restauratie  is de hippodroom opnieuw een parel aan onze kust.  Het is ongetwijfeld een ‘place to be’ voor ieder die houdt van genieten.

Hip29

Hippodroom Oostende

Vrijdag 18 – zaterdag 19 – zondag 20 maart

Het champagne-evenement duurt drie dagen en er is werkelijk aan alles gedacht.  In de eerste plaats is er doorlopend degustatie mogelijk van verschillende champagnes en lekkere hapjes.  Live muziek wordt verzorgd door Filip D’Haeze (Swoop) en Jo Arend. Daarnaast zijn er een ruilbeurs (o.a. champagne capsules enz…) op zaterdag, een kunstveiling met presentatie van de knappe Axel Daeseleire op zondag en doorlopend een modeshow. Citypark verwent met een champagne-ontbijtbuffet ten voordele van een goed doel (Katrol).  Dat staat alvast genoteerd in mijn agenda! Reserveren daarvoor kan bij nancy.catrysse@telenet.be

capsules-champagne-cuvees-2993737-jpg_2614141_652x284

Capsules voor de verzamelaars

images-2

Bubbels met de vriendinnen!

 

Voor wie geen champagne lust

Bierliefhebbers zijn ook welkom, want er zijn twee biervirtuozen : Harlekijn-bier en Chrysanten-bier. Zelfs met de voetballiefhebbers is er rekening gehouden, want de finale van de beker van België wordt getoond op groot scherm.

Alle info over dit evenement vind je hier. Alweer een tof initiatief voor onze dynaische en wakkere stad. Tot in de Hippodroom!

champagnefestijn_inkomticket