Heb je nog wat inspiratie nodig om jouw maand februari op te vullen? Dan heb ik alvast drie niet te missen tips!

Grote opening hoevewinkel ’t Buitenbeentje

De organisatoren van Oostende op je bord zijn niet te stoppen. Binnenkort openen zij een echte hoevewinkel in Oostende. Het aanbod is veelbelovend voor wie van verse en seizoengebonden producten houdt. Alles komen recht van de boer wat zorgt voor het ecologische aspect. Alles gebeurt op een authentieke en eerlijke manier wat de winkel uniek maakt. De winkel is een initiatief van Volk coöperatieve Buitengoed.

Praktisch: opening op 2 februari 2018 vanaf 14u00. Daarna elke woensdagavond 17u00-19u00 en vrijdagmiddag van 14u00 tot 19u00.
Buitengoed, Polderdijk 10
Meer informatie op de Facebookpagina.

Een voorsmaakje van de nieuwe hoevewinkel.

Officiële opening van de Stadsbrouwerij

De kleinste brouwerij van het land vind je bij ons! Dit kon je al lezen in onze blog over ’t Koelschip. Om dit te vieren is er een heuse openingsweek. Om je wat wegwijs te maken hoe het proces van bierbrouwen in elkaar zit, kan je deelnemen aan een rondleiding. Krijg je er nog steeds niet genoeg van dan zijn er de workshops. And last but not least… BIERPROEVEN! Elke bezoeker krijgt een gratis proefglas.

Praktisch: van 12 tot 18 februari 2018.
Stadsbrouwerij ’t Koelschip Oostende, Van Iseghemlaan 101.
Meer informatie op hun Facebookpagina.

 

Achter de schermen bij de grote post

Wil jij ook wel eens weten hoe het eraan toe gaat backstage bij de artiesten? Goed nieuws, want in februari mag je samen onder de begeleiding van gidsen curieuzeneuzen door het hele gebouw. Je krijgt plaatsen te zien die je als publiek niet te zien krijgt. Denk bijvoorbeeld aan de onderkant van het podium en de loges. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom.

Praktisch: 17 februari 2018 om 15u00.
CC de Grote Post, Hendrik Serruyslaan 18a
Ticket kan je hier kopen.

Achter de schermen.