Zeeenzucht & De Grote Post

De voorbije en komende weken zie je stickers van Zeeenzucht in het Oostendse straatbeeld verschijnen. Die stickers tonen aan wie dit nieuwe project steunt en dat zullen voornamelijk lokale ondernemers zijn die cultuur een warm hart toedragen. Samen met De Grote Post en Art Shelter hebben ze het doel om ze de cultuurwerking van De Grote Post nog verder helpen uitbouwen.

Mooi project met mooie namen

Zelf zal ik dit project ook steunen vanuit m’n geloof dat vanuit cultuur niet alleen mooie projecten ontstaan, maar dat ze ook mee voor een positieve sfeer in onze stad zorgen. Het doet nadenken, brengt mensen samen en… ik zit gewoon ook heel graag in De Grote Post 🙂 Bovendien zijn alle deelnemende ondernemers goed omringd. Onder andere Tom Lanoye, Arno Hintjens, Barbara Sarafian, Jef Neve, Jan Decleir en Wim Willaert zijn peters en meters en steunen dit voluit.

Geborduurde kunst op de zeteltjes

Uiteraard kan tastbare kunst niet ontbreken om dit geheel in de kijker te zetten. Mia Nollet zal de namen van alle peters, meters en ondernemers vereeuwigen op de 431 zetels van de grote zaal door hun naam erop te borduren…. en dat werk heet Zeeenzucht. Zo is de cirkel mooi rond en kan je alvast nadenken over welk zitje met wiens naam erop jij wil boeken voor een volgende voorstelling.

Ben je zelf geïnteresseerd? Je kan ook steunen als particulier. Alle info vind je hier.

 

 

zeeenzucht

Zeeenzucht