De zee op zijn mooist door Adriaan Huys

Fotograaf Adriaan Huys

Adriaan heeft zowat de belangrijkste beelden vastgelegd van onze familie. De trouw van mijn broer, de geboorte van mijn metekindje inclusief doopsuikers, enzovoort. Voor de eerste en tweede verjaardag van mijn metekindje heeft hij een fotoshoot gedaan. Wat zeker niet simpel is. Leg maar eens uit aan klein kindje dat deze moet lachen voor de foto. Wel wij moeten niks uitleggen. Adriaan doet dit voor je. Niet letterlijk natuurlijk, maar via de gekke bewegingen en bizarre geluiden die hij maakt. Het resultaat? Breed glimlachende foto’s natuurlijk!

MAAR, wie heeft ooit gezegd dat modellen enkel mensen kunnen zijn? Aan alle dierenvrienden, Adriaan heeft geen moeite om jouw huisdier vast te leggen vanuit zijn beste en meest flatterende hoek!

Portretten en zeelandschappen

Adriaan is niet alleen goed in portretten, maar ook in de vele zeelandschappen. Het is zeker eens de moeite waard om in zijn winkel te komen piepen. Buiten de zeelandschappen zijn de foto’s van Oostende ook zeker de moeite waard.

O ja voor ik het vergeet! Iedereen kent wel het ongemakkelijke gevoel als je jouw paspoort moet bovenhalen. Er is altijd wel een excuus waarom de foto niet mooi is. Laat die excuses maar achterwege want Adriaan neemt ook pasfoto’s.

Praktisch

De winkel is in de Alfons Pieterslaan 7. Meer info op de site.

By |2017-01-24T11:19:44+00:0023-11-2015|

About the Author:

Sommige meisjes dromen, andere meisjes doen. Charlotte behoort tot die laatste categorie. Dat ze ooit zou vliegen wist ze altijd al en een dezer mag ze zich ’s lands jongste vrouwelijke lijnpiloot noemen. Ondertussen redt ze zich uit de nood met privé jets.

Leave A Comment