Villa Borghese: Traditioneel Italiaans gaat eigentijds

Villa Borghese – een nieuw concept op een nieuw adres

Tot voor kort was de Villa Borghese een vaste waarde op de Van Iseghemlaan. Een Italiaans restaurant in een traditionele setting en een echt familiebedrijf op z’n Italiaans. Ze zijn recent verhuisd en ik ging langs op het nieuwe adres.

IMG_2078

IMG_2088

De jonge uitbaters Fabrizzio en Magali besloten recent om het er over een nieuwe boeg te gooien. Ze openden een de nieuwe Villa Borghese als traiteur en restaurant in het hartje van Oostende (Wittenonnenstraat 12/14). Het interieur is een perfecte balans tussen traditioneel en eigentijds. De gerechten blinken in je ogen bij het binnenkomen en ook buiten aan de vitrine staan enkele hongerige passanten nieuwsgierig het assortiment te bekijken. Op het menu staan nog altijd de lekkere pasta’s als in het vroegere restaurant. Je kan hier dus opnieuw genieten van de (naar mijn mening) lekkerste Carbonara van Oostende!

Zeker een bezoekje waard! Meer informatie over de Villa Borghese vind je hier.

 

 

 IMG_2080IMG_2082

By |2016-11-02T20:23:23+00:0002-11-2016|

About the Author:

Stephanie Pierre
De officiële instanties houden het bij Stephanie, de bloglezers noemen haar Miss Bfly en wij mogen Steph zeggen. En al die alterego’s samen zijn gek op Oostende, het betere genieten en vakkundig doe-het-zelven. Palettentuinmeubels, wikkeldekentjes voor het kleine patatje, binnenhuistuinieren of salade kweken in wijnkisten. Steph draait er haar hand niet voor om. En als ze even genoeg heeft van al die crealabeur, slentert ze rond in haar stad, kwestie van zijn snelle beat te blijven volgen.

Leave A Comment