Valentijn… Of je er nu gewillig aan meedoet, naar uitkijkt of het negeert, ontsnappen lijkt onmogelijk. Dus in plaats van er zenuwachtig van te worden, doe er toch gewoon gezellig aan mee! Voor alle tortelduifjes onder ons: 5 tips om valentijn te vieren in Oostende.

Het ruime sop

De Franlis rederij is een gevestigde waarde in Oostende als het over zeerondvaarten gaat. In het thema van Valentijn organiseren ze enkele ‘Candlelight Cruises’ op het kanaal Oostende – Stalhille – Oostende. Inzitten met uw gammele zeebenen hoeft hier dus niet. Info en inschrijven kan alvast hier.

Ook op de trots van Oostende, De Mercator, kan je meetafelen in een authentieke setting. Daar de Mercator niet aan rondvaren doet, mag je hier ook zeker zijn van rust in uw maag. Geniet alvast van de rust in de haven en de maaltijd, schip ahoy!

 Marvin Gaye ‘Midnight Love Tour’

Wie wordt er nu niet week en opgewarmd door de zalige songteksten van Marvin Gaye? Deze wandeling, met z’n tweetjes, neemt je mee door het Oostende van Marvin Gaye. Ze duurt 2 à 3 uur, afhankelijk van het eigen tempo en de tussenstops die je neemt in de vele authentieke café’s. Maak snel hier je afspraak!

Strandwandeling

Een echte Oostendenaar, die staat altijd met één been in de zee, gelijk waar die gaat! Kleed u warm, doe gepast schoeisel aan en geniet van een rasechte strandwandeling bij zonsondergang. Laat u betoveren door de kleuren en de zilte zeewind. Opwarmen kan in een van de talloze bars en restaurants aan de zeedijk.

Liefde van de man, gaat door de maag

Food it is then! Wij kunnen u duizend-en-één tips geven om gezellig te tafelen in Oostende, maar les gouts ce discutes pas! Toch moeite met kiezen? Kijk alvast een verder op onze website of bezoek onze lijst met hotspots voor meer inspiratie.

Liefde tussen de lijnen

Het literatuurfestival ‘Liefde Tussen de Lijnen’ strijkt dit jaar neer in Oostende op verschillende plaatsen. Je hartje laten verwarmen door lyrische, muzikale versen? Meer informatie kan je hier vinden.

Liefde Tussen de Lijnen