Valentijn is een mooi verhaal… maar toch doe ik er liever niet aan mee. Het zou wel het hele jaar door Valentijn mogen zijn. Zoals bij vele gebeurtenissen staat deze dag plots voor de deur en ben ik er niet op voorbereid. Maar ik sta er wel bij stil dat dit voor vele winkels een commerciële gebeurtenis is die mooie producten oplevert om mee uit te pakken. Daarom zetten we een aantal ideetjes op een rijtje uit mijn favoriete winkels voor degene die hun partner of zichzelf af en toe eens willen verrassen ;).

BEAUTY

1 Parfum en cosmeticaproducten bij PARFUMERIE PETIT PARIS

In deze winkel vind je heel wat diverse merken en producten. Ze helpen je hier met veel plezier voor jou het beste uit te kiezen. Laat je inspireren door mijn top drie favoriete geuren voor hem en haar!

Parfum voor HAAR ❤

Parfum voor HEM ❤

Cosmetica 

Rode lippenstift is een must have in ieder zijn make-up tasje. Het is een klassieker met een hele goede reden! Ga op zoek bij Parfumerie Petit Paris naar de juiste tint en vrolijk je outfit op met deze diverse tinten van CHANEL. En met bijhorende nagellak ben je helemaal matchy! Hier organiseren ze regelmatig een persoonlijk  beauty moment met Chanel specialiste maar ook met andere topmerken.

Meer informatie over de winkel vind je HIER.

2 Schenk een massage of verzorging bij PURE BEAUTY

Verwen je liefje af en toe eens met een massage of verzorging op maat bij PURE BEAUTY. De zaak heeft nog maar net een geslaagde make-over achter de rug. En bij Ladyboss, Lindsay ben je in goede handen want zij weet van aanpakken. Iedereen kan haar professionaliteit wel eens gebruiken en in deze relaxte setting ben je in no time weer ontspannen.

Meer info vind je HIER.

HOME 

1 Interieurideetjes bij HOME BY LILY

Deze leuke home spulletjes vind je terug bij Home by Lily. De webshop maar ook de winkel zijn zeker en vast de moeite waard om een bezoekje te brengen. Je hebt er een ruim en gevarieerd aanbod. Originele cadeautjes vind je op de website zeer snel en gemakkelijk terug bij de rubriek geschenken voor hem en haar.

Voor HAAR ❤

Voor HEM ❤

Meer informatie over de winkel vind je HIER.