Whitney, Queen of the Night

Waar kan je een romantisch valentijnsweekend beter spenderen dan in het Kursaal van onze badstad met concert vol romantische hits ? ‘Whitney, Queen of the Night’ is een schitterende hommage aan één van de grootste sterren van haar generatie. De vele wereldhits worden gebracht door Rebecca Freckleton, de rijzende ster van de Londonse West-End.

Het doet me ook herinneren aan haar laatste optreden in het Antwerpse Sportpaleis. Ik kijk er alvast naar uit! Voor mij, als fan van het eerste uur, en zeer velen met mij, blijft dit GENIETEN!! Iedereen (zowel jong als minder jong) kan wel een aantal hits meezingen, en de kippenvelmomenten zijn niet te tellen. Whitney, I will allways love you!

Ga voluit voor Valentijn

Om de avond compleet te maken kan je kiezen tussen de Las Vegas Experience of het Theatermenu. Beide doen me watertanden. De Eerste optie combineert het beste van het Kursaal en het Casino waarbij je de avond vult met een driegangendiner, een concert en speltegoed voor aan de roulette. Bij het Theatermenu kies je voor mooie plaatsen voor het concert, bubbels tijdens de pauze en een Valentijnsdiner.

Avond aan de roulette

De laatste tickets kunnen gereserveerd worden op www.sherpa.be of de boxoffice van Toerisme Oostende.

#WhitneyHouston #IWannaDanceWithSomebody #ImEveryWoman #IWillAlwaysLoveYou #Kursaaloostende #valentijn #valentijnsweekend

Schermafbeelding 2016-02-12 om 12.10.47

Whitney…5 star queen