The Ostend Street Orkestra

Geen stad zonder haar orkest. Want muziek geeft karakter. Muziek mengt en brengt mensen samen in een utopische wereld van vrijheid en gelijkheid. Want alles kan en iedereen mag. De golven blijven dansen.

Muzikale helden als zangeres Ilse Duyck, trompettist Bart Maris en drummer Giovanni Barcella vormen samen met opgeviste Oostendenaren uit alle geledingen van de maatschappij TOSO. Jazz en Cara Pils op zondagmiddag, een harmonieus geheel met chaotische klanken.

Een kleinVerhaal van grote mensen,

“De broeierige energie van een orkest dat worstelt met de dirigent, de rest van de wereld, en ook een beetje met zichzelf”.

Ondertussen ook mijn zondagse vlucht naar nergensland.

“Demain, tomorrow orkestra repetition 14u op post in De Grote Post. Tot morgen zonder zorgen. Ciao en cheers, Dieter”

http://www.kleinverhaal.be/Projecten/TOSO

Muziekliefhebbers kunnen TOSO-lid en trompetgoeroe Bart Maris aanstaande zondag 22 november om 17u aan het werk zien met het negenkoppige Keenroh XL in vrijstaat O.

http://www.vrijstaat-o.be/keenroh-xl/

By |2016-10-25T10:18:55+00:0019-11-2015|

About the Author:

Jade Hoornaert
Je hebt multitalenten en dan is er Jade. Vlotjes met zowel ukelele, melodica, trompet, triangel en accordeon en ook nog eens gezegend met een woeste krullenbos en een stem als een klok. Kwestie van haar band Motivo Loco, leverancier van melodieuze balkan- en cowboychaos, van het nodige volume te voorzien. En in haar vrije tijd werkt deze studente internationale politiek aan een betere wereld. Nu eens in Oostende, dan weer in Gambia.

Leave A Comment