Waarom ik fan ben van ’t Iengels Wienkeltje. 

Wekelijks ga ik langs in ’t Iengels Wienkeltje, gelegen in het hart van mijn mooie stad.  Ik hou er van om mijn zondag te kunnen starten met eens een lekker Engels ontbijt. We kennen namelijk allemaal het typische “English Breakfast” dat volledig op mijn ontbijttafel kan verschijnen door deze winkel.  Mijn klanten kunnen eveneens mee genieten van mijn bezoek aan deze bekende Oostendse zaak. Bij hun kopje koffie of thee dat ik hen aanbied in mijn kapsalon, krijgen ze een typisch Engels koekje of ander lekkernijtje.

Elke bezoek brengt ook nog leuke herinneringen met zich mee. Wanneer ik binnenspring bij ’t Iengels Wienkeltje word ik steeds een beetje nostalgisch naar de tijd toen we met de maalboot daguitstapjes deden. En Peter, de uitbater van ’t Iengels Wienkeltje, bedient iedereen met de glimlach en is tevens een zeer fiere inwoner van onze stad. Hij geniet er bovendien van om de Engelse cultuur te laten leven in de omgeving.

Aanbod van Engelse lekkernijen

De Britse voedingswaren die hier verkocht worden zijn een mooie aanvulling op ons lokaal aanbod. Ik kan er mijn gading vinden, van thee tot de lekkere koekjes, confituren, kazen en cakes die erbij horen. Een uitgebreid aanbod van typisch Engelse specialiteiten is aanwezig en het is een waar plezier om dit allemaal te ontdekken. Wekelijks is er verse aanvoer van brood, ontbijtworstjes en spek en dit allemaal rechtstreeks uit England. Het aanbod wordt ook steeds aangepast aan perioden zoals Kerstmis of Pasen. Dit allen is te bewonderen in een zeer gezellige zaak waar je met plezier momenten doorbrengt.

 

Locatie en contactgegevens

’t Iengels Wienkeltje is te vinden in de Christinastraat 56. Je kan hen bereiken op 0032(0)59 44 54 40 of via tiengelswienkeltje@telenet.be. Uiteraard vind je ook heel wat informatie op de Facebook pagina van de winkel.