Radiostem? Woordacrobaat? DJ? MC? Muzikant? Journalist? Of de ambitie om het te worden? Goed nieuws want Radio OnderStroom biedt je de kans om al dat talent kwijt te kunnen!

Radio OnderStroom

Na BAKEN stadslabo waarin Oostendenaars worden uitgenodigd om mee te denken over de stad van de toekomst, slaan de participatieve kunstpraktijk kleinVerhaal vzw en de bib van Oostende voor de tweede maal de handen in elkaar voor een gloednieuw project: Radio OnderStroom. Hiervoor zijn ze op zoek naar een redactiecrew van jonge Oostendenaars tussen 18 en 30 jaar.

OnGehoorde Radio

Onder leiding van radiohosts Jan Ducheyne,  Jens Degrens, Mike Dekeyser en Fré Delodder wil dit digitaal traject ongehoorde verhalen “On Air” brengen en lokaal muzikaal talent een platform bieden. Iedereen kan meewerken naar eigen tijd en talent en kan voor de technische ondersteuning rekenen op kleinVerhaal. Tegen december zouden de eerste resultaten in de vorm van podcasts al te horen zijn.

Spreekt dit je aan en voel je het kriebelen, ken je verhalen of heb je een ongehoorde playlist staan die Oostende moet horen? Twijfel dan niet en kom luisteren naar de wilde plannen van en/of mee brainstormen met de radiohosts op zaterdag 21 oktober om 14u in de bib en studio van dienst. Jolijn Van Eenooghe van Sketchnote zorgt alvast voor de unieke visualisatie van dit project.

Nu al vragen? Stuur gerust een mailtje naar michiel@kleinverhaal.be of neem een kijkje op hun website of Facebookpagina.

Radio Onderstroom