Ostend Beach

Eindelijk zomer! Geen betere manier om de zomer in te zetten dan met een goeie portie muziek. Welcome to Ostend Beach!

Ostend Beach Ingang

Dit jaar is Ostend Beach aan z’n 7e editie toe. Het mag gezegd zijn: ik was er van het begin af aan telkens bij en werd telkens getrakteerd op zwoele beats en lekkere cocktails. Ook dit jaar maken tal van Dj’s hun opmars: Green Velvet, Sven Väth, Joris Voorn, Dimaro, Yamo, TLP Troubleman en nog vele anderen. Gegarandeerd Feest!

Sirkus @ Ostend Beach

Ook op culinair vlak word je dit jaar verwend: Würst van Jeroen Meus zorgt voor eersteklasse hotdogs, Romain Roquette voor kraakverse slaatjes, Dierendonck voor premium vlees en Les filles au bord du mer voor lekkers uit ons zeetje. Veel culinairs en voor elk wat wils! Daarnaast vind je er natuurlijk ook de friet – en bickystand. Nomnomnom!

Vuurwerk Ostend Beach

Voor wie niet weet waar gelopen: kom vandaag nog naar het evenementenplein op de zeedijk van Oostende.  Je zult al van ver de opzwepende beats horen. Neem het van mij aan: you’re in for a treat! 

By |2016-07-10T08:02:58+00:0010-07-2016|

About the Author:

Stephanie Pierre
De officiële instanties houden het bij Stephanie, de bloglezers noemen haar Miss Bfly en wij mogen Steph zeggen. En al die alterego’s samen zijn gek op Oostende, het betere genieten en vakkundig doe-het-zelven. Palettentuinmeubels, wikkeldekentjes voor het kleine patatje, binnenhuistuinieren of salade kweken in wijnkisten. Steph draait er haar hand niet voor om. En als ze even genoeg heeft van al die crealabeur, slentert ze rond in haar stad, kwestie van zijn snelle beat te blijven volgen.

Leave A Comment