Feest bij Blue Buddha Beachbar vandaag

Vandaag vier ik zoals vele andere Belgen onze Nationale feestdag en de Blue Buddha Beachbar is hier in Oostende de place to be op deze prachtige dag. Net zoals vorig jaar zal je mij hier terugvinden.

De zomer doorbrengen op Ibiza is voor velen een wilde fantasie. De Blue Buddha Beachbar brengt die droom binnen handbereik en brengt een stukje Ibiza naar Oostende. Op de witte lopers tussen de palmbomen en de Boeddhabeelden heen kan je even helemaal wegdromen. Op het grote zonovergoten terras met de voetjes in het zand kan je er genieten van gin tonics en tapas. Tussen het geluid van de golven door hoor je de zomerse deuntjes van een live DJ. Het is dan ook de perfecte plaats om een leuke namiddag door te brengen met vrienden of om er te genieten van de romantische zonsondergang, want die is vandaag gegarandeerd!

Programma op 21 juli

Om 15u00 gaan we van start met resident DJ Steve Jacobson. Hij zal ons alvast opwarmen met de leukste beats. Rond 17u00 zullen we het hoogtepunt bereiken als DJ DiMaro komt draaien. Hij wordt vergezeld door Violinvasion en Sax: een violist en saxofonist die live muziek brengen op het ritme van de muziek van de DJ. Ook zullen enkele danseressen ervoor zorgen dat de temperatuur nog enkele graden stijgt.

De strandbar verzorgt onze dag tot in de puntjes. Zo voorzien ze de hele dag free fingerfood en de kans bestaat dat je naar huis gaat met één van de vele gadgets die ze die dag weggeven.

Naar jaarlijkse gewoonte is er het vuurwerk om 23u00. Vanop de eerste rij kan je er genieten van dit prachtig spektakel: de perfecte afsluiter van deze mooie dag. Vergeet de zonnecrème niet want ik reserveer alvast de zon, zo maken we er een spetterende dag van!

Praktisch

De bar is gelegen voor het Kursaal van Oostende langs de Albert I-promenade.  Je kan er de hele zomer terecht van 10u00 tot 24u00. Naast de Blue Buddha bar, zijn er nog heel wat andere beach bars op het Oostendse strand deze zomer. Je bemachtigt vast wel ergens een plekje!

 

buddha buddha buddha