rio2016

Olympisch Rio House op het groot strand

Meer en meer sijpelen er berichten binnen over de start van het belangrijkste sportieven van de afgelopen vier jaar, althans, zo ervaar ik het 😉 De Olympische Spelen! Klinkt mythisch en fantastisch in mijn oren. Deze olympiade gaat door in Rio de Janeiro, Brazilië en ik volg alle sporten op de voet! Helaas loopt de tijd 5uur achter in Rio door de verre afstand… De meeste sporten gaan ’s avonds door (midden in de nacht in België), dus live volgen zal wat moeilijk worden.

Gelukkig voor de sportfans strijkt het Team Belgium met het BOIC vanaf vandaag hun RIO HOUSE neer op het strand van Oostende. Ze zullen er een hele reeks sportinitiaties, rechtstreekse interviews, fanmomenten… inrichten voor de Belgische fans. Lekkere cocktails, zelf wat sporten, voetjes in het zand, het lijkt alsof je echt in Rio bent! Het huis komt op het Groot Strand dicht bij het Casino te staan van 5 tot en met 21 augustus.

Het wakkert m’n Olympische droom verder aan

Als sporter is het gaan naar de Spelen de grootste eer die je kan krijgen. Je kan je land trots maken door alles uit de kast te halen en er de beste prestatie neer te zetten. Het supporteren voor de Belgen staat dan ook aan de top van mijn to-do list voor de komende weken! Het wakkert ook alleen nog maar mijn Olympische droom verder aan en motiveert mij nog meer om dadelijk in Tokio (de Spelen van 2020) aan de andere zijde te staan!

20160612_191547(1)

Hopelijk kunnen we met z’n allen onze atleten naar hun best mogelijk prestatie supporteren!!! De Braziliaanse aanstekelijkheid en gastvrijheid kunnen overslaan op Oostendse strand en er een exotische sfeer creëren!