DE OKTOBERFOOR STAAT ER TERUG!

’t IS WERE FORE!

OKTOBER staat bij ons an ’t zeitje altijd synoniem voor kermis. En dat roept bij iedereen toch zoveel bijzondere herinneringen op. De muziek, de lichtjes, de opzwepende stemmen die van ‘instappen, instappen’ doen, … Het heeft iets.

Smullen van een portie oliebollen of een puntzak friet, zwieren in de Breakdance, vlinders in de Octopus, gillen in het spookkasteel, eendjes vissen met de kleinsten, je een breuk lachen in het Spiegelpaleis, … Kermis is altijd één groot feest!


Vrijdagavond(4/10/19) opent kermisreus James officieel ‘de fore’. Dit gebeurt altijd met een optocht. Dit jaar start die aan het Kursaal om 17H30. Wie tot aan de kermis meestapt in de stoet, krijgt op het einde een kaart die je die avond toelaat elke attractie te beleven voor slechts 1 euro. Bij slecht weer worden de kaarten uitgedeeld aan het Kursaal Oostende. Zo is de kermis er voor iedereen, groot en klein.

Queenfotografe Stefanie trok vorig jaar op pad en capteerde de unieke kermismagie by night!

 

Wij, Queens, wensen jullie alvast veel kermisleute komende maand!

By |2019-10-03T17:34:34+00:0003-10-2019|

About the Author:

stefanie reynaert
Zelden zie je Stefanie zonder camera in de hand, tenzij op een basketbalveld. Als fotografe vertaalt ze authentieke momenten naar krachtige beelden. Reislustig en leergierig, altijd op zoek naar het perfecte licht en perspectief. Maar de mooiste skyline, die vindt ze thuis. Van de Strekdam tot de Koninklijke Stallingen, met een eigenzinnige blik toont ze je klik per klik hoe fotogeniek Oostende is.

Leave A Comment