Lolotte: shopadresje naar m’n hart!

Elke mama herkent dit wel: je gaat shoppen en eindigt de dag in een tot de nok gevulde wagen… met enkel aankopen voor je kids! Lijd jij ook aan dit syndroom? Dan moet je zeker eens langs Lolotte passeren, want daar zul je zeker je hartje kunnen ophalen (kids meebrengen op eigen risico!). Charlotte opende de winkel vorig jaar in de Christinastraat en het is een schot in de roos in de Oostendse binnenstad.

Lolotte: Little and more.

Lolotte: Little and More.

Lolotte is een lifestyle conceptstore waar ze niet enkel machtig speelgoed van Scandinavische makelij verkopen. Je vindt er ook leuke, decoratieve spullen voor in de woonkamer. Van ‘Serax’ en ‘Bloomingville’ tot ‘A Little Lovely Company’, ‘Noodoll’ en ‘Kek Amsterdam’: de collectie verveelt absoluut niet!

Ook hebben ze een webshop, waar je de ganse collectie kan verkrijgen. Je kan er zelfs een geboortelijst starten. Voor al dat moois hoef je dus niet eens je knusse woonkamer te verlaten (geen excuses meer).

Conclusie: perfecte plaats om een hip cadeau te scoren!

Wat ik er al kocht

  • Cactus van Noodoll
  • Playon Crayon wasco krijtjes
  • Naïf Care producten: 100% natuurlijke baby huidverzorging

Lolotte: Little and more

Praktisch

Christinastraat 44 Oostende. De webshop vind je hier.

 

By |2017-03-03T18:35:33+00:0003-03-2017|

About the Author:

Stephanie Pierre
De officiële instanties houden het bij Stephanie, de bloglezers noemen haar Miss Bfly en wij mogen Steph zeggen. En al die alterego’s samen zijn gek op Oostende, het betere genieten en vakkundig doe-het-zelven. Palettentuinmeubels, wikkeldekentjes voor het kleine patatje, binnenhuistuinieren of salade kweken in wijnkisten. Steph draait er haar hand niet voor om. En als ze even genoeg heeft van al die crealabeur, slentert ze rond in haar stad, kwestie van zijn snelle beat te blijven volgen.

Leave A Comment