Waarom naar Ibiza of de Caraïben gaan als je hier van de Belgische kust kan genieten van overheerlijke cocktails, zon, zee en strand. In Oostende zijn er tijdens de zomermaanden maar liefst 9 hippe strandbars om uit te kiezen!  Er kan niets tippen aan met je voeten in het zand plus een verfrissend aperitief in de hand genieten van een prachtige zonsondergang!

EN…vanaf maandag 8 juli zijn deze zomerbars ook de ideale hotspot om het vuurwerk te bekijken.
#lifeisbetteratthebeach

Dit zijn alvast Liens favorieten:

1. PIER

Eén van de nieuwere strandbars in Oostende.  Niet alleen een plek om gezellig te borrelen maar je kan er ook lunchen of genieten van een romantisch diner.

Liens favoriete strandbars: strandbar Pier

De twee enthousiaste barmannen helpen je met veel plezier bij het uitkiezen van een lekkere cocktail. De huisgemaakte LIMONCELLO laat de zon smelten op je tong.

  • Waar? Albert I Promenade 66 (het strand tussen de Kemmelbergstraat en het Kursaal).
  • Meer info -> FACEBOOK of INSTAGRAM.

2. PHARE EAST

Hello from the other side! Maak je graag een wandeling dan kan je vanuit het centrum het overzetbootje nemen naar Oosteroever waar deze bar zich ter hoogte van vuurtoren Lange Nelle op het strand bevindt. Een bijzondere plek volgens mij. Even weg van het drukke centrum overvalt me hier telkens een enorm gevoel van rust.

Liens favoriete strandbars: strandbar Phare East

Actieve gezinnen vinden hier trouwens ook hun plezier! Je kan hier SUP’s, kajaks en surfplanken huren bij de Ostend Sailing Club.  Na inspanning komt ontspanning en kan je smullen van een heerlijke lunch of bbq met zicht op zee én de Oostelijke strekdam.

3. POLé POLé BEACH

Deze strandbar is ideaal om na een drukke werkdag te ontspannen. Polé Polé betekent dan ook ‘take it easy’ of ‘doe even rustig’.

Liens favoriete strandbars: strandbar Polé Polé Beach

Denk er een  Caraïbisch sfeertje bij en je waant je er zo op exotische vakantie. Nippend van een mojito en dansend op zuiderse tonen,  het betere ‘chillaxen’ na het werk met een mooie zonsondergang erbij.

  • Waar? Vlaanderenstraat 40 (het strand tussen het Kursaal en het Zeeheldenplein).
  • Meer info -> FACEBOOK.

4. BONDI BEACH

Op stap met vrienden en heb je nog zin in goede vibes én een feestje met bekende DJ’s? Ga dan zeker eens langs bij deze beachbar. Ook hebben ze hier een rijke kaart met heel wat lekkere knabbels.

Bondi Beach Oostende met vriendinnen

Je ziet het! Samen met mijn vriendinnen ben ik klaar voor een lange, zonovergoten zomer en dito avonden! (knipoog)