Mijn favoriete plaats in Oostende om even wat te genieten van de zon ligt, raar maar waar, midden in het ‘Leopoldpark helemaal in het centrum van Oostende. Ontdek er de mini golf.

Mini – Golf midden in de stad

Verborgen tussen het weelderige groen van ons allerbekende stadspark, kan je heel het jaar door lekker ontspannen op de mini-golf.  Met kinderen, familie of vrienden, jong en oud, kan je er ontspannen op een speelse en sportieve manier.  Met zijn 21 hindernissen (holes) ben je er wel een tijdje zoet.  Eens in de rust heb je helemaal niet meer het gevoel in de stad te vertoeven. Hoewel je maar een paar honderd meter verwijderd bent van de drukkere winkelstraten of de zeedijk en het strand. Ideaal gelegen, centraal in de stad en gemakkelijk bereikbaar.

IMG_1082

Tijd voor een hapje en een drankje

Na de ontspannende mini-golf kan je in de tea-room, beter gekend als de ‘chalet’, ook iets eten en drinken.  Dagelijks hebben ze dagschotels en op zondag is er ook een lunch. Aan de lekkere pannenkoeken kan ik er niet weerstaan.  Veel Oostendenaren komen hier dan ook graag hun koffie drinken.  Bovendien is het leuk vertoeven op het zonnige terras, het is vaak haasten om er een goed plaatsje te bemachtigen.  Als je liever een plekje in de schaduw verkiest, kan dat ook.

Speelplein

Terwijl de (groot)ouders genieten op het terras kunnen kinderen, onder hun waakzaam oog, hun hartje ophalen op  het speelplein.  Ideale plaats om nieuwe mensen of speelkameraden te leren kennen.  De kinderen kunnen er zich zeker helemaal uitleven en ze zullen er niet genoeg van krijgen.

IMG_1072

Website

De mini-golf is het volledige jaar open en alle info kan je terugvinden op de website.

Zeker eens doen! Het is een ontspannende afwisseling voor een namiddag shoppen aan zee.