Nieuwe pop-up in de Ensorgallerij2018-06-19T21:40:27+00:00

Project Description

Nieuwe pop-up in de Ensorgallerij

De Ensorgallerij is stilletjes aan terug dé place to be voor nieuwe leuke winkels. De voorbije jaren vonden vele nieuwkomers er hun thuis: fietsboetiek Gino, koffiebar Esther, de gentleman boetiek Louis, damesboetiek Ensor 14…  Sinds vorige week is er ook de eerste pop-up winkel in de Benelux van If Bags terug te vinden in Oostende. Het merk staat voor leuke tassen en rugzakken van Italiaanse makelij.

Ensorgallerij

If Bags: Eco en op maat

If Bags zijn handgemaakte tassen uit eco-leder, waardoor ze soepeler zijn dan gewoon leder. Het leuke aan deze tassen is dat je ze wat naar je hand kan zetten. Andere koord voor erbij, leuke patches… je kan op maat gaan personaliseren.

In plaats van een andere tas, waarom niet enkel van koord veranderen.

Toen ik handgemaakt en Italiaans hoorde was ik al bang om de prijzen te checken maar deze vallen reuzengoed mee: vanaf 59euro stap je er al buiten met een hip instapmodel. Aan de afwerking van de tassen is niets op te merken: mij vielen de stevige ritsen en leuke details op. Het assortiment gaat van het instapmodel tot de rugzak,  van de shoppingtas tot de bijpassende portemonnee. Er zitten ook tasjes voor kinderen bij.

If Bag

Rugzak

Praktisch

Wil je deze zomer ook met een unieke tas rondlopen ? Spring hier zeker eens binnen maar wacht niet te lang, deze pop-up blijft waarschijnlijk maar twee maanden in Oostende.  Check hun facebook-pagina voor meer informatie en ook voor hun acties voor de social media vrienden.

Handgemaakt

Leave A Comment