Nieuwe koffiebar: Oode aan al wat lekker is2018-06-19T21:38:52+00:00

Project Description

Nieuwe koffiebar: Oode aan al wat lekker is

OODE

Oostende mag zich binnenkort weer op de koffiekaart zetten. Met Oode maakt Maaike haar droom om voor haar 40e een eigen zaak te openen waar. Na jarenlange ervaring in de sociale sector besloot deze rasechte Oostendse aan een barista-opleiding te beginnen en wordt haar eigen koffiezaak een feit.

LOKALE PRODUCTEN

Verschillende soorten koffie, maar ook (bio)sappen, thee en versnaperingen staan op de menukaart. En ’s middags zorgt ze voor verse quiche met een slaatje. Vers, gezond, lokaal en ecologisch verantwoord staan bij Maaike centraal. Van de limonade tot het koekje bij de koffie, niets komt uit een verpakking. En voor wat ze niet zelf maakt, heeft Maaike haar favoriete lokale adresjes zoals de Beernemse biosappen van JusRé, de mueslirepen van Crunchy Starters en de Brugse Tartes de Françoise.

OOK TAKE AWAY

In hartje Oostende en met verschillende scholen om de hoek kon Maaike niet anders dan ook een take away optie voorzien. Shoppers, studenten, leerkrachten, ouders… kunnen tussendoor hun favoriete drankje dus ook gewoon afhalen (in een biologisch afbreekbare beker uiteraard).

Alles bij Oode ademt passie uit. De twinkeling in Maaikes ogen bij het vertellen van het nostalgisch gevoel dat ze krijgt van de vanillegeur bij het maken van haar Chai Latte spreekt boekdelen. Hier wordt alleen maar met liefde geserveerd. Voor haar producten, haar klanten en haar stad.

Geen mooiere Oode aan Oostende te bedenken dan deze droom die werkelijkheid wordt!

Opening soon en op te volgen op de website en facebookpagina!

Oode, Aartshertoginnestraat 45, 8400 Oostende

Leave A Comment