Project omschrijving

De nieuwe LILY

Deze winkel kan je vinden in het hartje van Oostende. Het is een shop waar iedere fashionista en interiorlover terecht kan en is sinds kort verhuisd naar de overkant. Ellen Distave kocht een groter pand recht tegenover haar oude winkel. Het nieuwe pand was vroeger het restaurant ’t Landhuys. Ze heeft dit samen met het interieurbureau ‘studio Mowk ’ omgetoverd tot een architecturaal pareltje.

CONCEPT STORE

Haar doel was om een concept store neer te zetten waar iedereen zich goed voelt. En als ik zo de reacties van een verscheidenheid aan klanten hoor dan is Ellen in haar opzet geslaagd. Hier merk je een duidelijk verschil met de vorige winkel. De paskamers zijn veel ruimer, er is een grote spiegel aanwezig en er komt veel natuurlijk licht binnen door de grote ramen. Het magnifieke pand nodigt uit tot ontdekken.

Je vindt er een combinatie van kleding, decoratie en accessoires. Door de verscheidenheid aan kledingmerken zowel qua stijl als prijsklasse kan iedereen hier wel iets vinden. Vind je het moeilijk om te kiezen of heb je te weinig tijd? Dan helpt team Lily je er graag met persoonlijk stijladvies. Als je je huis een nieuwe look wil geven kan je daar terecht om nieuwe interieurspullen aan te schaffen of als je last minute nog een uniek cadeautje nodig hebt, spring dan vlug even binnen. Je vindt er altijd wel je zin!

Nog een handige tip om zeker te onthouden: aarzel niet om je partner mee te nemen. Ze heeft echt aan alles gedacht. In de zomer kunnen de heren genieten van een koffietje of een frisse limonade op het terras. In de winter kunnen ze gezellig neerstrijken op de comfortabele zitbank van de home collectie van het nieuwe “Home by Lily”.

Wie nieuwsgierig is naar dit nieuwe pand of conceptstore: team Lily verwelkomt je met een lach.

Online vind je alles ook netjes in twee webshops, één voor kleding en accessoires en een tweede voor decoratie en meubilair. www.shoplily.be & www.homebylily.be.

LILY
Hertstraat 5, 8400 Oostende
T: 059/433 831

Tekst: Lien Moijson