Project omschrijving

Omdat ik zelf een winkel heb, ben ik heel enthousiast wanneer er verfrissende concepten bij komen in de Oostendse retail. Want samen bouwen we aan de aantrekkelijke winkelstad die Oostende is. Dit wordt sowieso één van m’n stops om cadeautjes te shoppen voor de komende verjaardagsfeesten van de vriendjes van Marie (8j) en Sam (6j).

WAUW… KABINE!

Het enthousiasme is groot voor de komst van Kabine, én terecht! De winkel focust op alles wat de kleinsten nodig hebben in een ontzettend mooi kader op Oosteroever. Er is grondig en met veel liefde over elk detail nagedacht in deze grote winkel, heerlijk.

Denk decoratie, geschenken en complete geboortelijsten… Zowat alle it-merken van het moment hebben er een plaats gekregen. Je vindt er bijvoorbeeld Nobodinoz, Stokke, Helen B, Liewood, Sunnylife, Go Soaky… De mama’s kunnen er onder meer ook het cosmetica-merk Cîme vinden. Een wandeling in het nieuwe deel van Oostende kan vanaf nu dus fijn gecombineerd worden met shopping. Wil je al eens snuisteren? Dat kan op hun webshop. Kabine is gevestigd in de Fortstraat.

In Kabine vond ook Brunch at C een plaats. Daar kan je genieten van brunch, koffie en zoets. Je vindt deze plek ook terug bij de hotspots op onze site. Neem zeker een kijkje en ontdek wat zij er te bieden hebben.

Zaakvoerder Eliza over het ontstaan 

“Ik was goed in veel dingen, maar blonk nergens in uit. Talen, schrijven en interieur zijn mijn ding. Ik hou van grafisch ontwerp en heb affiniteit met kleuren. Ik hou van contact met mensen en hou van creëeren, organiseren en ondernemen. Het grote duidelijke toekomstplan had ik niet meteen.” 

“Hoe raar dat ook mag klinken eigenlijk is het de geboorte van m’n dochter Lucet die voor mij alles heeft samen gebracht. Opeens had ik een idee waar al mijn talenten leken samen te komen. Hoe uiteenlopend die ook zijn. Mama worden was dus ook echt een keerpunt op professioneel vlak. In 2017 was er de eerste Kabine in Koksijde en in 2019 openden we onze tweede winkel, in Oostende.”

 

Werp je graag een blik achter de schermen?

Dat kan via hun blog waar je de avonturen van Eliza, haar team en haar gezin kan volgen.


KABINE 

Fortstraat 16, 8400 Oostende
Open van 10H tot 17H30.
Gesloten op dinsdag en woensdag. Tijdens schoolvakanties: enkel woensdag gesloten.
Contact: teamoostende@kabine.be.
Facebook:  KABINE AAN ZEE
Website: www.kabine.be

Tekst: Ellen Distave