Greenlover

Gepost op 13 oktober, 2017 1.587 x Gelezen Stephanie Pierre

There’s a new shop in town! We kenden al allemaal de geweldige ‘Fleur de Lies’, wel die heeft er nu een zusje bij: Greenlover opende dit weekend de deuren en ik kon dat natuurlijk niet zomaar laten voorbij gaan!

Greenlover Oostende

De imposante cactussen aan de ingangen ‘trekken’ me als het ware binnen. Wat een prachtexemplaren! Verder in de winkel vinden we niet enkel veel mooie groenerij, ook je decoratieve zelf komt er aan haar trekken.

Greenlover Oostende

Je kan er verschillende boeken vinden met prachtige plaatjes van planten, bloemen en natuur. Huismerk Serax wordt alom vertegenwoordigd door de talrijke schalen, cache pot’s, theelichtjes, keramieke cactussen en al hetgeen ik in mijn living zou willen plaatsen (maar jammer genoeg geen plaats meer voor heb).

Greenlover Oostende

Greenlover Oostende

Kortom gezegd: dit is een klein paradijsje temidden Oostende voor de heelhartige plantenliefhebber.

Truly a greenlover’s dream!

 

Stephanie Pierre

De officiële instanties houden het bij Stephanie, de bloglezers noemen haar Miss Bfly en wij mogen Steph zeggen. En al die alterego’s samen zijn gek op Oostende, het betere genieten en vakkundig doe-het-zelven. Palettentuinmeubels, wikkeldekentjes voor het kleine patatje, binnenhuistuinieren of salade kweken in wijnkisten. Steph draait er haar hand niet voor om. En als ze even genoeg heeft van al die crealabeur, slentert ze rond in haar stad, kwestie van zijn snelle beat te blijven volgen.