Project omschrijving

Fietsboetiek Gino Carts & Bikes in de Belle Epoque Wijk

Mijn fiets is mijn alles. Ik rijd met een omafiets met een houten kistje vooraan waar mijn boodschappen in kunnen, ik gebruik mijn stalen ros om me te verplaatsen van A naar B, maar ook om een ontspannend fietsritje te maken. Oostendenaars weten voldoende als ik zeg dat mijn fiets van bij Tom (Gino Carts) komt maar voor diegene bij wie dat geen belletje doet rinkelen bij deze een beetje meer uitleg 😉 .

Bij Gino Carts & Bikes kan je al acht jaar terecht voor zoveel meer dan enkel een nieuwe fiets.  Tom en Pat weten met hun jarenlange ervaring de ideale fiets voor je te vinden. Vorig jaar werd deze shop uitgekozen als Brooks Dealer of the Year, een erkenning voor hun uitmuntende service. Wat een aanwinst voor Oostende, zo net buiten het stadscentrum!

Hier vind je coole kinderfietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, racefietsen, bakfietsen maar ook alle accessoires die met fietsen te maken hebben. Wat me opviel is dat de meeste fietstassen nu ook dienst kunnen doen als gewone tas, of weekendtas. Zelfs de kledij wordt hipper en kan ook als gewone doordeweekse kledij gedragen worden. Geen gesleur meer om een extra set kleren mee te doen als je gaat fietsen.

Je kunt hier ook terecht voor een origineel cadeautje voor die fervente fietser in je vriendenkring. Wat dacht je van de coolste verlichting van Monkey Light, het belgerinkel met Spurcycle, uren speelplezier met het kwartetspel van de Pro Cycling Trumps, een  gerecycleerde riem van Cingomma of een flesje Australische wijn met de naam ‘Rolling’?

Dit is geen fietswinkel maar een fietsboetiek. Als je op de wandel bent in de Belle Epoque wijk moet je er zeker eens binnenspringen. Als fietsen totaal je ding niet is, dan is de unieke gevel ook meer dan de moeite 🙂

GINO CARTS & BIKES

Frère-Orbanstraat 46, 8400 Oostende
Website: klik hier