Project omschrijving

BRUNCHEN OP OOSTEROEVER

Brunch at C is een nieuw eet-adresje dat binnen de concept store Kabine is gevestigd. Je vindt beide op Oosteroever. Nu deze wijk aan de andere kant van de haven zich ontwikkelt aan een razendsnel tempo zijn lekkere koffie, een verzorgde brunch en zoets in de namiddag…  er meer dan welkom.

Je kan er terecht vanaf 8u ’s morgens en op vrijdag is het ook s’avonds geopend.

SEBASTIEN & EGBERT

Sebastien en Egbert zijn echt gepassioneerd door horeca & hospitality en gaan er helemaal voor met hun nieuwe “Brunch at C”. Ze willen hier als twee Belgen iets nieuw, vers en eenvoudig brengen met een Scandinavische toets.

Egbert reisde vijf jaar lang en deed onder meer veel ervaring op als pastry chef in Londen. Zijn barista skills zijn on point en hij is zo gepassioneerd over cocktails dat hij zijn eigen app “Mr Moody” ontwikkelde die je kan vinden op applestore en android.

Sebastien is geboren in een horeca-familie en hij heeft al alle kanten van het hospitality-gebeuren verkend. Hij werkte als chocolatier, barman, kelner, manager… en maakte de voorbije drie jaren snoep in Brugge. Een eigen restaurant uitbouwen is altijd zijn grote droom geweest.

Op hun website ontdek je meer en via hun Facebook-pagina volg je alles op de voet.

BRUNCH @ C 
Fortstraat 16, 8400 Oostende
Open van 8u – 16u. Op vrijdag open tot 21u.
Gesloten op maandag.
Contact:info@c-brunch.com
Facebook:  brunch @ C
Website: c-brunch.com

Tekst: Ellen Distave