Bistroom de Baron

Gepost op 13 juni, 2017 3.700 x Gelezen Charlotte Dielman

Bistroom De Baron

Bistroom is de combinatie van Bistro en Room. Bistro staat voor het eten. Room verwijst naar het huiselijk gevoel. Het is precies of je bij iemand in de woonkamer aan tafel schuift. De naam De Baron is te danken aan de ligging: tegenover het Duinenkerkje waar James Ensor begraven is. Ook wel beter bekend als de baron.

Pasta en zelfgemaakte kroketten

Op de menukaart staan vooral de verse pasta’s en zelfgemaakte kroketten centraal. Als je met z’n tweeën een spaghetti bestelt, krijg je een grote kom op tafel. Inderdaad dat lees je goed. Een kom spaghetti in plaats van twee borden spaghetti. Dit maakt de zaak uniek. Je moet zelf de pasta in je bord scheppen (zoals in iedere woonkamer).

De baron biedt zeven verschillende soorten zelfgemaakte kroketten aan. Genoeg keuze voor iedereen én vegetariërs.

Een biertje of een Gin?

Voor de liefhebbers van bier moet je zeker hier zijn. Er zijn 100 verschillende bieren. De Gin kaart moet zeker niet onderdoen. Er is een groot aanbod aan Gins die bij velen in de smaak valt.

Praktisch

Bistroom de Baron is gelegen in de Dorpstraat 8. Meer informatie vind je op de site.

Pasta kip curry

Spaghetti Baronaise voor twee.

 

Pasta carbonara met balletjes.

Zelfgemaakte stoofvlees kroketten.

Charlotte Dielman

Sommige meisjes dromen, andere meisjes doen. Charlotte behoort tot die laatste categorie. Dat ze ooit zou vliegen wist ze altijd al en een dezer mag ze zich ’s lands jongste vrouwelijke lijnpiloot noemen. Ondertussen redt ze zich uit de nood met privé jets.