Project omschrijving

Met de nieuwe locatie in de Hertstraat en extra nieuwigheden op de kaart scoort uitbaatster Elke Albrecht meteen! Haar achtergrond in marketing en persoonlijke feminiene stijl zorgen dat elk detail hier klopt! Niet enkel het interieur maar ook de matcha lattés en gerechtjes zijn naast bijzonder smakelijk, 100%  ‘instagrammable’!

LOCATIE

Een hippere herlocatie kan je niet waarmaken voor Albrecht. In een alomtegenwoordige zijstraat met topzaken als Lily, Gelato Maxzim, Nauti en Aperitivobar Ensorito toverde uitbaatster Elke een oude frituur om tot een snoepjeszoet koffieparadijs! Het pand straalt door haar aanwezigheid nog meer klasse uit. Abrecht Oostende

Alles werd gestript en Elke ging voor een strakke totaalrenovatie met oog voor natuurlijke, witte en roze tinten. Je kan er ontbijten, lunchen of tijdens een shoppauze rustig genieten van gezonde smoothies en een uitgebreide koffie -en theekaart.

BREAKFAST ALL DAY

Laat je hier vooral verrassen door de waanzinnige ontbijtkeuze en proef zeker de bowls. De keuze is zo uitgebreid dat het voor een zoetemondje als ik echt moeilijk is om te kiezen tussen al die heerlijke gerechten! Mijn absolute favoriet hier zijn de American pancakes.  Maar soms moet ik ze toch eens overslaan als er in de namiddag een wedstrijd gepland staat en dan kan ik maar beter voor de ‘Skinny breakfast’ of fruitige ‘ontbijtbowl’ gaan.

LUNCHEN IS OOK EEN OPTIE

Op de menukaart staan heel wat klassiekers zoals verse soep, toast avocado of salade van de dag.  Maar er is ruimte voor ook enkele nieuwere gerechten zoals Shakshuka ALBRECHT style. Shakshuka is een traditioneel Midden- Oosters eenpansgerecht met gekruide tomatensaus, groenten en gepocheerde eieren vergezeld van hummus, feta en volkorenbrood. I love it!

Klantgerichtheid en verse producten staan hier voorop. Uitbaatster Elke en haar team zorgen verder voor de juiste flow!

Elke… ik ben er zeker van dat je opa heel erg trots zou geweest zijn op jou als BOSSBABE.  En als het van mij zou afhangen dan kreeg hij opnieuw een plaatsje in de nieuwe zaak.

Leuk: Er is zowel een terras vooraan als een binnenkoer achteraan om buiten te zitten. Plus take-away is ook mogelijk!

 

 

ALBRECHT 
Hertstraat 8, 8400 Oostende.
Gesloten op MAANDAG.
T: 0497 81 87 91
Facebook: Albrecht Oostende 

Tekst: Lien Moijson