12231650_10208306853019195_384237969_n

Whisky bar

Gezelligheid troef

In de gezellige “Lindores” whiskybar van Hotel Bero in de Hofstraat, is iedereen 24/24u welkom. Whiskyliefhebbers zullen er zeker hun hart ophalen . Naast het uitgebreide assortiment single malt whisky’s, is het is ook een van de weinige bars ter wereld waar men kan proeven van de selecte Cask Strength Whisky’s van de MOS (Malts of Scotland). Een echte aanrader!

Award

Hotel Bero won dan ook terecht de Award van beste Whiskybar van België 2013. Het laatste weekend van november wordt traditioneel het Whisky Fest georganiseerd. Dit jaar het weekend van 27 en 28 november. Het hotel verandert dan in een waar whiskywalhalla waar de fanaten kunnen proeven uit ruim 2000 flessen uitgelezen single malt whisky.

Whisky degustatie

Waarom niet eens teambuilding, vrijgezellenavond, familiefeest, of gewoon een onderonsje een whisky degustatie organiseren? Niet alleen kenners en liefhebbers zullen hiervan genieten, ook voor de beginners en leken kan dit een super ervaring zijn. Alles heeft zijn eerste keer 😃! Wie durft de uitdaging aan? Trouwens, wist u dat een whisky goed is voor de gezondheid? Zoals altijd alles met mate 😅! Wel graag eerst even een mailtje (info@hotelbero.be) of een telefoontje (059-702335).

Tekst in lobby – Marvin Gaye

 

Marvin Gaye

In de lobby kan je een muurtekening van Marvin Gaye bewonderen: “How sweet it is to be loved by you. Marvin Gaye” Een zwoele tekst van een zwoele artiest, ik hoor het hem zo zingen met zijn zwoele stem! Dat doet me trouwens denken aan de tijd dat hij in Oostende woonde en mijn overgebuur was in de Warchaustraat! Ik ben ooit nog iets met hem gaan drinken in de toenmalige Bistro.

Meer info: klik hier