Globe Store & Dave

Al 6 jaar kan je bij Dave terecht in  de Globe Store op de Albert 1 Promenade  voor hippe kledij, schoenen, teenslippers, skateboards, longboards, leuke cadeautjes,…. Hij heeft vele jaren ervaring in de skatewereld, maakte van zijn passie z’n beroep en wil deze graag delen.

De tijd dat skatekledij bestond uit baggy broeken die halverwege de poep hingen en bovenstukken die 10 maten te groot waren ligt gelukkig al vele jaren achter ons.

Aanbod

De jaarlijkse teenslippers keuze is er nooit gemakkelijk gezien het leuke aanbod, ik ga daarom meestal naar huis met twee paar 😉 Want kiezen is verliezen. Ook voor leuke hebbedingetjes zoals dit skateboard met een ingebouwde box kan je er terecht. Misschien een idee voor wie straks met een goed rapport naar huis komt.

IMG_3324

FullSizeRender-1

Skateboards en longboards zijn er in alle kleuren en geuren te vinden, je vindt er zeker je gading. En niet enkel jongens vinden hier zeker hun keuze, meisjes kunnen ook kiezen tussen meer girlie prints en kleuren. De sneakers zijn niet meer zo loemp als voordien, deze passen perfect onder een short uit de zomer collectie van Globe. Zeker ook onder een jeans om je outfit casual te houden.

FullSizeRender FullSizeRender-2

FullSizeRender-3

Praktisch

Je vindt de winkel terug op de Albert 1 promenade, met een prachtig zicht op het strand. Deze seizoenswinkel is open vanaf de paasvakantie tot eind september. Gedurende de maanden juli en augustus elke dag open van 10 uur tot 19 uur. Go check it out !