Gegrilde vis bij Fish Castle

*Permanent gesloten*

Fish Castle: een stukje Spanje

Iedereen kent wel de typische visrestaurants in Spanje. Je krijgt vis tapas geserveerd op je bord die op een bepaalde wijze zijn gegrild. Sinds kort is er een stukje Spanje in Oostende. Op de Torhoutseteenweg heeft zich Fish Castle in een maritiem decor gesetteld.

Vis per gewicht

Er was een zeer hartelijke ontvangst in een propere zaak. Wij namen plaats, maar binnen de kortste keren nam de gastheer ons mee naar zijn ‘vistoog’. Hij legde het geniale concept uit. Voor onze neus lagen tientallen verschillende vissoorten en schelpdieren. De gastheer stond klaar met zijn plateau. Klaar om alles te nemen van vis waar wij in zin hadden. Onze keuze verliep heel vlot. Er was voor elk wat wils. Toen alles was opgeschept zette hij de plateau op een weegschaal. Dit is een onderdeel van het concept. Je betaalt volgens gewicht. Wij hadden 1,5kg klaar om te grillen.

Goeie service

En ja hoor, we zaten precies in Spanje. Er is ook brood voorzien met een tomatensaus van de chef. Helaas was er iets fout gelopen met de saus die dag. Ter compensatie kregen we kroketjes in de plaats wat zeer fijn was. Er zijn ook enkele pasta’s voorzien voor diegenen die geen fan zijn van vis.  Het was een aangename verrassing en ons zien ze zeker terug! Een leuke extra voor nieuwe klanten: er is een gratis dessert. Onze keuze ging naar de mooi geserveerde dame blanche.

Het zat prijs/kwaliteit perfect! Wij namen onze klantenkaart alvast mee. Na 8 bezoekjes krijg je een halve kilo gratis.

Meer informatie vind je op de site.

 

img_7128

Jammie, een anderhalve kilo vis op ons bord.

 

img_7131

De goed gevulde ‘vistoog’.

 

img_7132

Onze mooi geserveerde dame blanche.

 

By |2018-02-14T14:21:51+00:0008-12-2016|

About the Author:

Sommige meisjes dromen, andere meisjes doen. Charlotte behoort tot die laatste categorie. Dat ze ooit zou vliegen wist ze altijd al en een dezer mag ze zich ’s lands jongste vrouwelijke lijnpiloot noemen. Ondertussen redt ze zich uit de nood met privé jets.

Leave A Comment