Februari een maand die in het teken van de liefde staat… Liefde voor elkaar maar ook de liefde voor de talloze evenementen in onze stad. Het is de kortste maand maar toch staat de agenda van TOERISME OOSTENDE weer vol gepland met leuke activiteiten. Hier zijn Liens drie favorieten voor deze maand die je zeker niet mag missen! Laat je inspireren met 3X doen in februari door Lien.

1/ 15 februari tot 19 april  De waanzinnige boomhut – Doe-expo

Op uitstap met het hele gezin? Ga dan zeker eens langs bij deze Doe-expo in het FORT NAPOLEON.  Hier valt heel wat te beleven. Terry en Andy van de waanzinnige-boomhutboeken hebben zich door de verhaalpolitie laten opsluiten in de gevangenis en jij kan samen met hun beste vriendin Jill hen helpen te bevrijden.

Het bevat heel wat creatieve opdrachten, spelletjes en een mega hindernisparcour voor jong en oud! Laat je niet misleiden en zoek zo snel mogelijk je weg naar buiten! Veel succes!

Echt een aanrader om extra tijd te spenderen met het gezin. En daarna kan je nog samen genieten van een heerlijke strandwandeling.

Meer informatie vind je HIER.

2/ Marvin Gaye Midnight Love Tour

Wil je graag wat meer te weten komen over het leven van Marvin Gaye in Oostende? Dan is deze tour een echte aanrader!

Toen Marvin op een kille 14 februari 1981 verhuisde van Londen naar Oostende had zijn carrière en persoonlijk leven een dipje. Maar door de gezonde zeelucht kwam hij weer tot leven. Gedurende een wandelroute van TOERISME OOSTENDE kom je alles te weten over zijn verblijf, muzikale comeback en hoe zijn monsterhit ‘Sexual healing’ tot stand kwam.

Laat je meeslepen in dit avontuur en ontdek de mooie plekjes in Oostende waar het verhaal zich afspeelde! Geniet van dit alles op de muzikale noten van Sexual healing.

Meer info vind je HIER.

 

3/ 6,8 en 9 februari Belgian cats kwalificatietornooi

Voor alle sportfanaten is dit het ideale evenement in februari. Het nationaal damesteam ‘The Belgian Cats’ strijden op donderdag 6 februari, zaterdag 8 februari en zondag 9 februari om een ticket voor de Olympische Spelen in Tokio. Dit tornooi gaat door in de Versluys Dome in Oostende. Ze strijden tegen Canada, Japan en Zweden. Het is een unieke kans om voor hen te supporteren en toe te juichen naar de finale!

  • Donderdag 6 februari 2020: 18u05   Japan vs. Zweden – 20u35   Canada vs. België
  • Zaterdag 8 februari 2020: 18u05   België Japan – 20u35   Zweden vs. Canada
  • Zondag 9 februari 2020: 15u00   Zweden vs. België – 18u05   Canada vs. Japan

Meer info en tickets vind je HIER.