De Combi: meer dan alleen broodjes


De combi

 

Meer dan alleen broodjes

Of het nu voor een gezellig ontbijt is, een snelle middaghap, gewoon er even tussenuit zijn of een meeneem-maaltijd: De Combi vind ik de plaats bij uitstek.

De kleine maar krachtige kaart die de uitbaters samenstelden, toont niet enkel het gezellige ontbijt dat vanaf 8u tot 11u ’s morgens kan genuttigd worden. Een waslijst aan broodjes, slaatjes en zelfgemaakte sauzen bij de pasta’s maken de kaart een weelde voor de smaakpupillen.

De eigenaars van de nieuwe zaak hebben ook voor een meeneemkaart gezorgd voor wie ’s middags weinig tijd heeft. Een telefoontje (0485 705451) om een broodjes, pastabox of bijvoorbeeld een salad bowl te bestellen volstaat en alles wordt vers gemaakt.

Start er je dag

Ikzelf ben met vrienden het meerkeuze ontbijt gaan proeven. We konden kiezen uit enkele formules maar die met vers fruitsap, een croissant, pistolet en koffie of thee sprak ons het meest aan op maandagmorgen. Een perfecte start van de dag.

ontbijt in de combi

Gezellig ontbijten

De Combi – praktisch

In ‘De Combi’ aan de Alfons Pieterslaan 44, voel je je direct op het gemak. Op het eerste verdiep is nog een extra ruimte voorzien. Er is gratis WIFI in de zaak en je kan er ook een gsm opladen, een must de dag van vandaag 😅!

combi collection

Leuke collectie mini combi’s

www.decombi.be info@decombi.be
https://www.facebook.com/decombioostende/?fref=ts
Reservatie of info:0485/705451 – Gesloten op zon- en feestdagen.

 

By |2017-02-01T21:32:54+00:0014-06-2016|

About the Author:

Anne Vanden bilcke
Anne is al jarenlang de ongekroonde koningin van Oostende. Geboren in het hartje van de Belle Epoquewijk en al meer dan 30 jaar eigenhandig verantwoordelijk voor zowat alle modieuze coupes die de Oostendse dameshoofden sieren. Van de nuchtere vissersvrouwen tot het bekend volk dat het Filmfestival aandoet, ze weten Anne allemaal te vinden. En ’s avonds, als iedereen gekapt en getooid is, sluit deze city queen haar kappersdeuren om zich in het stadsleven te gooien en een van de vele events mee te pikken.

Leave A Comment