Bucket List

Een Bucket List, het is nog geen woord van het jaar geweest, maar is toch een term die we steeds meer gebruiken. Het staat voor een lijst van dingen die je absoluut wil gezien, gehoord, gegeten, gedronken, geproefd…  hebben voor je sterft. Het opstellen van zo’n lijstje helpt je om doelen te realiseren. Ondertussen hoeft het ook niet per se met levensverwachtingen te maken hebben, maar kan je gerust ook oplijsten wat je graag wil doen voor bijvoorbeeld je 50ste verjaardag.

Wij Ostend City Queens volgen al de hele zomer op wat er allemaal te beleven valt en in onze stad is het aanbod zo ontzettend groot dat bijlange nog niet alles aan bod kwam. Nu we de laatste week van de zomervakantie zijn ingegaan maken we een lijstje van wat we zéker nog willen doen voor 1 september.

  • Griet Inghelbrecht

De hitsingle “Ain’t no mountain high enough”, met Tammi Terrell, bestaat 50 jaar. Daarom kies ik om nogmaals te wandelen of beter gezegd te dansen in de voetsporen van MARVIN GAYE: Midnight Love Digital Tour. Op stap met deze soullegende raak ik nooit beu, music on repeat please! – Meer info vind je hier.

  • Anne Vanden Bilcke

Ik wil deze week nog naar de Polé Polé Beach Bar: de perfecte match van cocktails, tapa’s en voetjes in het zand bij een prachtige zonsondergang! – Meer info vind je hier.

  • Caroline Vermeesch

Ik heb deze zomer heel veel gewerkt en daardoor veel zin om de fin de saison te vieren met goeie pintjes tijdens het North Sea Beer Festival in het Leopoldpark dit weekend. – Meer info vind je hier.

  • Jade Hoornaert

De fototentoonstelling “Summer of Love” in het Fort Napoleon staat nog op mijn verlangslijstje. Na een thesiszomer mag de vrijheid des te meer gevierd worden. – Meer info vind je hier.

  • Emma Plasschaert

Bakerij Paul uitproberen. Ik hoorde er al veel van, maar wilde wachten tot na mijn wereldkampioenschap voor de zoete lekkernijen! – Meer info vind je hier.

  • Stephanie Pierre

Ik wil héél graag nog een typische Oostendse zonsondergang meemaken met de gurl-gang met een leuk hapje en drankje in de Histoires d’O. – Meer info vind je hier.

  • Ellen Distave

Ik ben deze zomer nog niet op de dijk in het Zomerkaffee van KAAP geraakt en dat is zonde. Dringend tijd om met zicht op zee een verse krant te lezen in hun zomerse ligstoelen. – Meer info vind je hier.

  • Charlotte Dielman

Bovenop CC De Grote Post is er de nieuwe Panorama-bar. Naar het schijnt is het heel leuk aangepakt, dus ik wil er zeker nog eens naartoe om te genieten van lekkers en het uitzicht op het Leopoldpark. – Meer info vind je hier.