BNB Honoré staat voor gold, solid gold wat ons betreft. Een echte aanrader!

Op de zomer is het nog enkele maanden wachten, maar wij konden nu al wegdromen in BNB Honoré. Yes, kijk mee…

Henri Honoré

Oostende is een bruisende stad waar veel te zien, te doen en te bevelen is. Je vindt prachtige stadsallures in het centrum, terwijl de omliggende wijken op hun eigen en historische wijze veel sfeer bieden. Midden in het Westerkwartier vind je BNB Honoré in de Honoré Borgerstraat. Dé perfecte ligging om de stad beter te leren kennen. BNB Honoré verwijst naar Henri Honoré (1866 – 1932). Hij was een Kongo pionier en actief als voorzitter van ‘Koloniale van de kust’. Emma & Gaëtan (beide leerkrachten) vielen enkele jaren terug als een blok voor het herenhuis dat kadert binnen de jaren 1950.

Het herenhuis is door de vorige eigenaars gerenoveerd met behoudt van de Belle-Epoque stijl. Emma & Gaëtan hebben het bijzondere interieur gecombineerd met een mix van hedendaags design, talloze vintage items en leuke woonaccessoires. Smaakvol ingericht met flinke dosis karakter en oog voor detail. Wij waren stiekem een beetje veel jaloers (knipoog).

BNB Honoré

Bijzonder en betaalbaar overnachten in één van de leukste steden van België? Dan ben je bij BNB Honoré aan het juiste adres!

Emma & Gaëtan zijn, een paar maanden terug, met de verhuur van de BNB gestart. Het leuke is de unieke persoonlijke omgeving. BNB Honoré staat niet enkel voor het verhuren van de woonruimte, maar voor het verhuren van een ervaring. Het kiezen voor charme en de goede sfeer! De BNB straalt dan ook een oase aan rust uit. Een kleine knusse verdieping, hele-maal voor ons alleen, en van alle gemakken voorzien: een slaap – en eetkamer met minibar, een badkamer met douche en een afzonder toilet.  De slaapkamer is heerlijk licht en voorzien van een groot bed waar wij heerlijk uitgerust in wakker werden met de geur van afgebakken boterkoeken. Une croissant s’il vous plait (lach).

Emma is momenteel op backpack avontuur doorheen Asia waardoor enkel Gaëtan ons verwelkomt. Een gastheer die ons het thuis-gevoel meegeeft doorheen de rondleiding. Gaëtan zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat betekent bijvoorbeeld een zeer uitgebreid ontbijt, maar ook een gids-op-maat met tips & trics over Oostende en goed bewaarde #ostendseliefde spots. Ja hoor, wij nemen Gaëtan gewoon mee naar huis (lach). Er zijn ook gratis retro fietsen beschikbaar om de stad mee te verkennen. Bij het zien van de fietsen kregen wij een spontaan o-wauw gevoel. Wij zijn momenteel zelf op zoek naar een vintage vouwfiets en vonden de schattigheidsfactor dan ook zeer hoog.


Leuke weetjes

  • well hello there! Emma & Gaëtan gaan de zongerichte tuin heraanleggen en een hot tub integreren voor een extra meerwaarde aan BNB Honoré. Baden in zomer of winter, onder elke weersomstandigheid, het kan hier binnenkort allemaal. Een leuke extra dus voor zij die wensen;
  • in de slaapkamer is er een zwart-wit muurtekening van de jonge kunstenaar Wietse Hindryckx te bewonderen. Emma & Gaëtan geloven rotsvast in zijn talent en willen naast het kunstproject ‘The Chrystal Ship’ ook zijn werk in de kijker plaatsen;
  • er zijn cadeaubonnen verkrijgbaar (wink wink);
  • Emma & Gaëtan hopen stiekem op een tweede slaapkamer om zo de mogelijkheid te bieden om met vier personen te overnachten in de BNB en
  • er is gratis Wi-Fi.

Dus laat je verrassen door de goede sfeer, het interieur en klik nu op deze link voor jouw boeking: https://www.airbnb.be/rooms/11292444 .

 

 

By |2017-01-11T19:51:17+00:0024-11-2016|

About the Author:

Griet laat zich niet onder één hoed vangen. Deze creatieve dromer woont in de Belle Epoque wijk en houdt zowel van die gedistingeerde, historische kant van de stad als van zijn scherpe, edgy randje. Die oprechte liefde voor haar Oostende combineert ze met die andere passie, fotografie. Het resultaat zijn pure gevoelsbeelden waarin Oostende steeds weer de hoofdrol wegkaapt. En er is nog meer. Musthave sweaters bijvoorbeeld waarop trots #ostendaise blinkt. Zo cool kan stadsliefde er uitzien.

Leave A Comment