Barrio Cantina, food truck festival

Ik hou van eten. Van allerlei soorten en uit allerlei hoeken. Daarom word ik altijd enthousiast als ik van food-festivals hoor in mijn buurt. Want da’s weer een gelegenheid om nieuwe dingen te proeven en de gezelligheid op te snuiven. Dat is nu precies wat je kan doen op Barrio Cantina: eten, cocktails drinken en socializen met menig foody!

Wij gingen voor een Indische Curry (pikant!) en een Chicken Samosa van ‘Mission Masala’ en wat was dat een smaakbom! We moesten wel even bekomen van de kruiden… maar lek-ker!

Mission Masala

Daarna gingen we verder op ontdekkingstocht en at ik een luxueuze hot dog van ‘Bulls en Dogs’. Die hotdogs zijn een plezier voor het oog en een revelatie voor de smaakpapillen. Nomnomnom!

Bulls and Dogs

Een maag kan jammer genoeg maar een bepaalde hoeveelheid voedsel aan. Hoe graag ik ook van meer wou proeven, er zijn limieten.

De boodschap: rep jullie vandaag vlug nog naar het Leopoldpark in Oostende en geniet van het prachtige weer met een cocktail in de hand, leuk gezelschap en een multicultihapje in de andere hand. Misschien ga ik vandaag zelf ook nog eens… Smakelijk!

By |2016-05-01T09:13:11+00:0001-05-2016|

About the Author:

Stephanie Pierre
De officiële instanties houden het bij Stephanie, de bloglezers noemen haar Miss Bfly en wij mogen Steph zeggen. En al die alterego’s samen zijn gek op Oostende, het betere genieten en vakkundig doe-het-zelven. Palettentuinmeubels, wikkeldekentjes voor het kleine patatje, binnenhuistuinieren of salade kweken in wijnkisten. Steph draait er haar hand niet voor om. En als ze even genoeg heeft van al die crealabeur, slentert ze rond in haar stad, kwestie van zijn snelle beat te blijven volgen.

One Comment

  1. Marjolein ETLP 1 mei 2016 at 21:41 - Reply

    Ben er helaas niet geraakt, maar ik wacht die in Brugge gewoon af!

Leave A Comment