Ik hou van eten. Van allerlei soorten en uit allerlei hoeken. Daarom word ik altijd enthousiast als ik van food-festivals hoor in mijn buurt. Want da’s weer een gelegenheid om nieuwe dingen te proeven en de gezelligheid op te snuiven. Dat is nu precies wat je kan doen op Barrio Cantina: eten, cocktails drinken en socializen met menig foody!

Wij gingen voor een Indische Curry (pikant!) en een Chicken Samosa van ‘Mission Masala’ en wat was dat een smaakbom! We moesten wel even bekomen van de kruiden… maar lek-ker!

Mission Masala

Daarna gingen we verder op ontdekkingstocht en at ik een luxueuze hot dog van ‘Bulls en Dogs’. Die hotdogs zijn een plezier voor het oog en een revelatie voor de smaakpapillen. Nomnomnom!

Bulls and Dogs

Een maag kan jammer genoeg maar een bepaalde hoeveelheid voedsel aan. Hoe graag ik ook van meer wou proeven, er zijn limieten.

De boodschap: rep jullie vandaag vlug nog naar het Leopoldpark in Oostende en geniet van het prachtige weer met een cocktail in de hand, leuk gezelschap en een multicultihapje in de andere hand. Misschien ga ik vandaag zelf ook nog eens… Smakelijk!