Bagelsalon Sanseveria komt naar Oostende

Sanseveria: dé nieuwe favoriete hang-out.

Het allereerste bagelsalon in Oostende opent binnenkort de deuren. In 2014 opende Sanseveria Bagelsalon haar deuren in de Brugse binnenstad en binnenkort in de historische kern van onze stad. YES, Oostende is hip and happing. Het gezicht achter het bagelsalon is de gedreven ondernemer Bert Vanheuverzwijn. In het bagelsalon kun je terecht voor ontbijt, brunch tot lunch. Alles is huisgemaakt of uniek. Van verse en krokante classic bagels – die hartige ronde broodjes met een gaatje in het midden – als bagels met vernieuwde, verassende combinaties.

Sympathiek en gezellig

Geserveerd in een authentieke, vintage en sympathieke huisstijl wat hele-maal past in het gezellig eten concept met een knipoog naar grootmoeders keuken of je eigen jeugd. Dus zin om nieuwe smaken te ontdekken, aarzel vooral niet om het Sanseveria bagelsalon te ontdekken.

Praktisch

Sanseveria komt naar de Wittenonnenstraat 36 tijdens de zomer van 2017.

Meer info vind  je hier of op de facebookpagina.

PS.: THE ONLY CIRCLE OF TRUST YOU SHOULD HAVE IS A BAGEL! 😉

foto’s: Stefanie Reynaert

 

By |2017-04-20T10:56:37+00:0004-04-2017|

About the Author:

Griet laat zich niet onder één hoed vangen. Deze creatieve dromer woont in de Belle Epoque wijk en houdt zowel van die gedistingeerde, historische kant van de stad als van zijn scherpe, edgy randje. Die oprechte liefde voor haar Oostende combineert ze met die andere passie, fotografie. Het resultaat zijn pure gevoelsbeelden waarin Oostende steeds weer de hoofdrol wegkaapt. En er is nog meer. Musthave sweaters bijvoorbeeld waarop trots #ostendaise blinkt. Zo cool kan stadsliefde er uitzien.

Leave A Comment