Bijna 8 maand zwanger en geen bad in huis… Wat kan je dan beter doen, dan eens lekker te relaxen in de wellness van Hotel Royal Astrid, smakelijk te eten in een restaurantje op de zeedijk en na te genieten in een luxueus bed?

Inchecken in Hotel Royal Astrid verliep zeer vlot. De kamer waar we in terecht kwamen, had zicht op de Koninklijke Villa, de Japanse tuinen en, ja hoor, we konden zelf de zee zien! Een mooie, ruime en propere kamer. Meer moet dat niet zijn!

Hotel Royal Astrid

We kwamen natuurlijk naar Hotel Royal Astrid voor de wellness en als dat je ding is, dan ben je hier aan het juiste adres! Een compleet vernieuwd complex met 3 afzonderlijke ruimtes die elk een sauna, ligbedden, jacuzzi en stoombad bevatten. Het grootste complex heeft nog infraroodbedden, een zoutgrot en een ijsgrot extra. Het overtrof onze verwachtingen! Alles is zodanig ingericht dat er een hoog niveau van discretie heerst: er zijn veel hoekjes en kantjes, dus je hebt niet echt het gevoel dat er veel mensen zijn. De aanwezigheid van anderen stoort dus niet (voor mij van groot belang want een naakte zwangere, gelukkig verhuld in een badjas, voelt zich al genoeg als een walvis). Ik genoot echt van de warme straling op de infraroodbedden en ik denk dat ik wel een klein uurtje in de zoutgrot gelegen heb… Ten volle ervan genoten en achteraf helemaal zen!

Hotel Royal Astrid Hotel Royal Astrid

Nadat we wat bekomen waren, gingen we richting restaurant St. Malo op de zeedijk. Een van de weinige plaatsen waar je, naast de lekkere Frans – Belgische keuken, heerlijk Thais kunt eten. Een echte aanrader!

Hotel Royal Astrid

Na een moeilijke nachtrust, veroorzaakt door het hyperactieve kind in mijn buik, schoven we aan voor een uitgebreid ontbijtbuffet: ruime keuze aan fruit, yoghurt, boterkoeken, brood, beleg en een hoek Engels ontbijt. Allemaal self service en regelmatig aangevuld, zodat niemand iets tekort komt. Wij ging uiteraard voor het krachtvoer (English breakfast n.b.) en zagen dat het goed was. We vertrokken terug naar huis met een leeg hoofd en een volle maag.

Noot: voor diegenen die liever niet naakt in de wellness gaan, is er op dinsdag en donderdag badpakkendag. Zo kan iedereen genieten!