Met eindejaar staat gezellig samen tafelen centraal. Het is heerlijk om thuis aan een mooi gedekte tafel met kaarsjes samen te eten en  je terug te trekken in de cocon van een warme thuis. Zelf koken is een ontspannende activiteit, maar het kan ook bijzonder aangenaam zijn om dicht bij de gasten te blijven en alles optimaal te beleven zonder nog zelf in de potten te moeten roeren. In Oostende zijn er veel voortreffelijke traiteurs dicht in de buurt die voor ons klaar staan om het ons bijzonder smakelijk te maken tijdens de feestperiode. Anne tipt haar favorieten:

1.DELICATESSEN DEMEESTER

De Meester delicatessen Oostende web

Traiteur Demeester is een vaste waarde in Oostende. Ze verzorgen catering op maat, discreet, en met een grote zin voor perfectie. Feestelijke hapjes, creatieve buffetten, eenpansgerechten, … en alles wordt handig verpakt zodat een thuisdiner vlekkeloos verloopt.

2. LOBSTER

Lobster Oostende web

Hét adres voor zeevruchten. Je kan er terecht voor de fijnste oesters, palourdes, mosselen, langoustines en nog meer schatten uit de zee. Uitstekend gelegen tegenover het Casino Kursaal in Oostende. Mits reservatie kan je de meest exclusieve, kwaliteitsvolle gerechten gemakkelijk afhalen en dan thuis lekker genieten!

3. ACHIEL PRIMEURS

Achiel Primeurs Oostende

In het hart van Oostende vind je deze bekende ‘family run’ speciaalzaak voor algemene voedingswaren. Ze hebben fantastische tapasplanken met kaas en vlees in assortiment verzorgd tot in perfectie, origineel en rijkelijk belegd. Ideaal voor tijdens de eindejaarsperiode om met geen werk overheerlijke finger food te serveren voor je gasten. Een pluspunt is dat ze uitstekend wijnadvies geven en je de bijbehorende wijnen ook daar kan aankopen.

4. KS BURGGRAEVE STEFAAN

KS De Burggraeve Oostende

Op een steenworp van mijn kapsalon bevindt zich dit traiteurparadijs. Voor de feestperiode voorzien ze een betaalbaar en kwalitatief aanbod met o.a. luxefondue, gourmet, steengrill, wok, teppanyaki en een ruim assortiment groenten. Eigen kwaliteitsvlees gekweekt op hun boerderij, keuze genoeg voor iedereen!