8 MAART: INTERNATIONALE VROUWENDAG

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een dag in het teken van strijdbaarheid en  solidariteit onder vrouwen overal ter wereld.  De datum gaat terug naar 8 maart 1908.  Een belangrijke dag in de geschiedenis van de emancipatie van de vrouw. Op die dag vond in New York de eerste staking door vrouwen plaats tegen de slechte arbeidsomstandigheden in de textielindustrie.

Dit jaar staat vrouwendag in het teken van HELDINNEN.
Overal ter wereld en in elke stad zijn er opvallende, markante of flamboyante dames die door hun manier van zijn en ondernemen opvallen.

Stefanie trok op pad en zette 10 Oostendse vrouwen met pit en ambitie voor haar lens. Madammen die hun mannetje vrouwtje staan. Het hoeven niet altijd de Queens zelf te zijn die in the picture komen. Onze badstad bruist namelijk van de WOMEN POWER!

Aan ALLE vrouwen: Happy International Women’s day!

 

Alle foto’s genomen door Stefanie Reynaert.

 

By |2019-03-07T18:04:50+00:0005-03-2019|

About the Author:

stefanie reynaert
Zelden zie je Stefanie zonder camera in de hand, tenzij op een basketbalveld. Als fotografe vertaalt ze authentieke momenten naar krachtige beelden. Reislustig en leergierig, altijd op zoek naar het perfecte licht en perspectief. Maar de mooiste skyline, die vindt ze thuis. Van de Strekdam tot de Koninklijke Stallingen, met een eigenzinnige blik toont ze je klik per klik hoe fotogeniek Oostende is.

Leave A Comment