3x ‘niet te missen’ in november

Weet jij nog niet wat te doen in november? Bij deze helpen wij jullie agenda aanvullen. Wij delen namelijk 3 ‘niet te missen’ events in Oostende. In november ga je voor de aankomst van de Sint, een culinair avontuur t.v.v. 11.11.11 en bubbels tijdens Boulevard de Champagne.

Groot Sinterklaasfeest

Na enkele maanden verlof in Spanje komt de Sint terug naar België. Hij meert aan in Oostende op 24 november om 11.00.

Verwelkom Sinterklaas samen met zijn Pieten aan de Natiënkaai en kom te weten of jij braaf bent geweest afgelopen jaar. In de namiddag zijn er workshops voorzien in het Stadhuis onder het toezien van de Sint.

Praktisch:
Zaterdag 24 november 2018
Aankomst van de Sint: 11:00 aan de Natiënkaai.
Workshops: tijdens de namiddag in het stadhuis.
Prijs: gratis

Vreemde tafels, een culinair avontuur

Het concept is eenvoudig: enkele koks bereiden een wereldse maaltijd bij een gastfamilie die zijn keuken en eetruimte voor deze avond ter beschikking stelt. Per locatie worden enkele plaatsen opengesteld voor Oostendenaars die mee aan tafel willen schuiven. De tafelgenoten maken kennis met elkaar, beleven een gezellige en lekkere avond. Allemaal voor het goede doel.

Vreemde Tafels 11.11.11

Vreemde tafels vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 november. Het is een initiatief van het stadsbestuur en Oostende Mondiaal (Oostendse raad voor internationale samenwerking) in het kader van de 11.11.11-campagne 2018 met als thema ‘migratie’.

De opbrengsten van de activiteit zijn dan ook ten voordele van 11.11.11.
• Wil je het culinaire avontuur als gast beleven, dan kan je je inschrijven voor €20. De organisatie doet de rest. Inschrijven kan tot 12 november via integratie@oostende.be of T 059 25.86.65. Let op, de plaatsen zijn beperkt!

Bron: UiTinVlaanderen.be

 

Boulevard de champagne 2018

Hét event voor de champagneliefhebbers want ook dit jaar strijkt Boulevard de champagne neer in Oostende. Van 16 tot en met 18 november kan je terecht in de Thermae Palace voor een glaasje (of twee, drie, vier, …) bubbels.

Boulevard de Champagne Sepideh

De toegang is gratis en een degustatieglas kost €5,00. Naast de liters champagnes zijn er ook hapjes en workshops voorzien onder belegeiding van Franse chansons.

Praktisch:
Van 16 tot en met 18 november in het Thermae Palace.
Het volledige programma vind je hier.

By |2018-11-27T17:11:42+00:0005-11-2018|

About the Author:

Sommige meisjes dromen, andere meisjes doen. Charlotte behoort tot die laatste categorie. Dat ze ooit zou vliegen wist ze altijd al en een dezer mag ze zich ’s lands jongste vrouwelijke lijnpiloot noemen. Ondertussen redt ze zich uit de nood met privé jets.

Leave A Comment