Als echte shopping queen moest Lien toch even het volgende lokale modenieuws met jullie delen. Want al wie net als zij, into FASHION is en geniet van winkelen (en windowshoppen), moet volgende data NU in de agenda zetten!

SAVE THE DATE voor

1. 20/10 : FLAIR CHILLAX

Op zondag 20 oktober staat Oostende in het teken van shoppen, relaxen en chillen (= chillaxen). Dat het hier hip is aan ’t zeitje en er veel te ontdekken valt, daar zijn wij – Ostend City Queens- al lang van overtuigd.

Maar dat vrouwenmagazine FLAIR onze kuststad aan hun lezers wil voorstellen en er gelijk ook een super ‘chillax’ evenement met activiteiten van maakt, dat maakt ons stiekem nog trotser.

Ik kijk er echt naar uit! Oostende is veelzijdig en dit heeft Flair goed begrepen. Ze starten met een verwelkoming in de Cappuccino rooftopbar (Ooststraat 22) tussen 10 en 12 uur. Daarna kan je zelf ontdekken wat Oostende allemaal voor jou in petto heeft. De Flair- redactie heeft drie routes uitgestippeld in het teken van SHOPPEN, SMULLEN & UNIEKE PLEKJES opzoeken. Laat dat nu ook mijn top drie van favoriete bezigheden zijn.  Maar er is nog meer te beleven! Vanaf 14 uur kan je ook in het Upstairs hotel (Hertstraat 15) gaan luisteren naar de FLAIR TALKS met vijf inspirerende sprekers. En ook in de centrumstraten zorgen verschillende boetieks en conceptstores voor de nodige extra ‘flair’.

WOW! Ideaal zondagje wat mij betreft.
Voor wie niet zomaar op de fiets kan springen zoals ik en een afstand moet overbruggen, kan er ook een weekendje van maken. Via deze link kan je een hotel boeken met korting! Tot zondag!

2. 16 + 17/11 : OSTEND STOCKSALE

De herfst. Het moment om jouw kleerkast echt winterproof te maken. De stocksale is daar dé uitgelezen kans voor. Ondertussen een begrip geworden in Oostende voor wie echte ‘batjes’ wil doen! Noteer dus 16 en 17 november zeker in jouw agenda!

Voor de stock sale slaan heel wat lokale boetieks en webshops de handen in elkaar. Ze verrassen met grote kortingen, zowel voor kinderen als volwassenen. Niet enkel kledij, maar ook accessoires, brillen, schoenen, sportswear en lingerie komen aan bod. Een unieke kans om grote, bekende merken te ontdekken aan kleine prijsjes. Kortingen tot 50 en 70% worden beloofd!!

Net zoals vorig jaar is het THERMAE PALACE hotel de locatie waar je vrijblijvend alle winkels samen kan ontdekken! Na het shoppen kan je ter plaatse nog iets drinken of nagenieten van een strandwandeling met die nieuwe winterjas.

Binnenkort meer over de deelnemende winkels! We keep you posted! 😉

3. 20/12: X-MAS LATE NIGHT SHOPPING

Op 20 december zet Oostende de kerstperiode feestelijk en shoppinggewijs in! Meer dan 150 centrumwinkels blijven ook ’s avonds geopend (tot 20H) en staan te popelen om klanten te verwennen.

Gezelligheid troef en ideaal voor de zoektocht naar last minute kerstcadeaus of dé perfecte feestoutfit voor kerst en nieuwjaar. Tussen het winkelen door valt er nog heel wat meer te beleven. Zo worden de centrumstraten opgefleurd met schitterende modeshows, verwarmende animatie en opzwepende  dj-sets. Ik kan daar zo ontzettend van genieten om te shoppen ‘under the Christmaslights’ en mee te neuriën met de kerstliedjes die je overal hoort! En wie nog meer kerstsfeer wil opsnuiven kan afsluiten met een jenevertje of warme chocolademelk in het prachtig verlichte Winter in het park!